Grafikken på dette websites startside repræsenterer en del af den og det som jeg tror at jeg selv og alle andre mennesker er. Det kommer fra en lysvågen vision som jeg havde i 1974, som ledte mig til at udforske hinsides den fysiske verden. Jeg opdagede at der var et andet mig. Dette mig er noget jeg kalder min Skive, noget Robert Monroe kaldte Jeg/Dér. Andre ville måske betegne dette som Det Højere Selv eller Oversjælen. Dette mig som bebor min fysiske krop er blot en lille del af Skiven. På mine opdagelsesrejser har jeg set min Skive eller Højere Selv. For mig ser det ud som en stor skive med mange små, runde lys grupperet i koncentriske cirkler. Jeg betragter hvert af disse lys som en personlighed i mit Højere Selv som har fuldført sine inkarnationscyklusser. Hvert lys bærer på viden og visdom som det har samlet gennem utallige inkarnationer. Disse andre "mig'er" om du vil, opretholder deres egen personlige identitet som individuelle dele af mit Højere Selv. De mistede ikke deres personlige identitet da de blev medlemmer af min Skive, men i stedet tilføjede de hele sig selv til Skiven. Hvert individ blev en integreret del af mit Højere Selv.

Jeg, som er i min fysiske krop, er ikkefysisk forbundet til medlemmer af Skiven via noget der efter min opfattelse ligner et flertrådet, fiberoptisk kabel. Det er forbundet til min krop mellem skulderbladene og kan være basis for "sølvtråden", som andre har skrevet om. Information strømmer gennem dette "kabel" mellem mig selv og min Skive, hvilket giver medlemmerne af Skiven bevidsthed om mine aktiviteter og mig bevidsthed om dem, efter at jeg først havde lært hvordan.

Jeg har også forstået at jeg blev skabt af mit Højere Selv som en unik kombination af Skivemedlemmernes karakteregenskaber. Mit Højere Selv brugte dele af sig selv til at skabe den unikke personlighed som jeg er. Fra et perspektiv ser jeg mig selv som en "Sonde, noget som NASA ville sende af sted for udforske det Ukendte". Med andre ord skabte mit Højere Selv mig fra dele af sig selv og sendte mig til den fysiske verdens virkelighed for at udforske. Jeg har også forstået at mit Højere Selv selv er en Sonde som blev sendt af sted af sin skaber. Jeg forventer at mit Højere Selv en dag vil vende tilbage til sin skaber og blive medlem af hvad end Den er. Når det sker, forventer jeg at mit Højere Selv ikke vil miste sin personlige identitet, men faktisk slutte sig til sit Højere Selv.

Se en mere detaljeret beskrivelse i Meningen med visionen om Skiven (En sonde ved navn Nysgerrigheden)

Viden om Efterlivet, forsideCopyright© 1996-2001, by Bruce A. Moen, All Rights Reserved
(Oversat af Anja Lysholm & Gunther Strube. Korrekturlæst af Anja.)