Bruce Moen er ganske ligesom dig. Han har hverken haft en nærdødsoplevelse eller påstår at han har specielle åndelige evner. Alligevel har han lært at udføre nogle specielle ting. Han har befriet "fortabte sjæle" fra deres isolerede og nogle gange frygtelige efterdøds-eksistens; hjulpet dem til at genvinde den frie vilje over deres egen skæbne; givet tryghed til dem der var ladt tilbage når et kært familiemedlem døde; flyttet jordbundne spøgelser til deres rigtige sted i Efterlivet; med bekræftelse udforsket ikkefysisk menneskelig bevidsthed og andre virkeligheder.

Udforskning af Efterlivet har ændret hans liv eftertrykkeligt. Det har lært ham hvad Kærlighed er, og vist ham meningen med livet. Gennem dette website, sine bøger, bånd og seminarer fortæller Bruce om en igangværende opdagelsesrejse som begyndte i 1992 på Monroe instituttet. Det var der han for første gang lærte at udforske Efterlivet gennem Lifeline, et kursus udviklet af den kendte ud af kroppen-rejsende og forfatter, Robert A. Monroe.


Bruce Picture
En personlig meddelelse fra Bruce (408k)

Efter at have brugt adskillige år på at forfine den nødvendige sanseopfattelse, er det hans håb at andre kan anvende det han har lært, og udvikle det hurtigere. "Det vigtigste jeg opdagede, var," siger Bruce, "at mennesker med almindelig nysgerrighed kan lære at udforske Efterlivet og selv finde sandheden."The Afterlife Knowledge Guidebook and Exercise CDs are now available.

It's the Exploring the Afterlife Workshop as a Home Study Course in book form.

You can read about this new book Here and about the Exercise CDs Here

You can order the book and CDs Here individually or as a special discount package.Det siger folk om Udforskning af Efterlivet-workshopperneBliv vært for en af Bruces workshopper i din egen by, deltag gratis, og bliv betalt for dine anstrengelser (eng.).Fortæl at du er interesseret i at blive vært for eller deltage i en workshop ved at udfylde og sende denne formular (eng.).
Dine oplysninger vil blive sammenholdt med andre for at planlægge workshopperKASSETTE- OG VIDEOBÅND
Solution Graphics
Kan nu bruges til at købe bøger og bånd her på sitet.

Liveoptagelser af workshopper på kassettebånd

Den komplette todages Udforskning af Efterlivet-workshop på kassettebånd. Workshopper er flere steder blevet optaget i deres fulde længde. Al undervisningen, øvelserne og evalueringen med deltagerne er med. 

Bruces foredrag på NEXUS-konferencen i Sydney i 2000 kan nu købes på DVD

I maj 2000 på NEXUS Magazines konference i Sydney, Australien, holdt Bruce et foredrag for omkring trehundrede mennesker. Hans Udforskning af Mere af Efterlivet-foredrag fås nu på DVD. Denne totimers DVD giver et godt overblik over Bruces erfaring med og indsigt i efterlivsudforskningNU FÅS

Afterlife Knowledge Guidebook, A Manual for Afterlife Exploration
Volume 5 in the Exploring the Afterlife series.

Bruces fire første bøger kan også købes i  elektronisk format her på sitet (de to første fås også på dansk - klik her).
 
Under en online ADC-chat udviklede en diskussion om en drøm sig til en egentlig fremdragelse af en nyligt afdød person.
Læs loggen over denne fascinerende hændelse i online-fremdragelsenCopyright© 1996-2005, by Bruce A. Moen, All Rights Reserved
(Oversat af Anja Lysholm & Gunther Strube. Korrekturlæst af Charlotte Uhlott.)
Dansk sitemap